L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.701
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.274

dilluns, 5 de juny de 2017

Obres de la rotonda en la comarcal CV-50 que travessa TavernesUna setmana més publiquem unes fotografies de les obres de pacificació del trànsit de la comarcal CV-50 al pas per Tavernes. Aquesta obra està executada per la Demarcació de Carreteres de la Generalitat a impuls del govern municipal de Compromís  i esta previst estiga acabada a final de mes.

Les imatges són de dissabte dia 3, quan no es treballa, i la maquinària no dificulta la visió de les obres. Les fotografies permeten comprovar com tot el que seria el perímetre de la rotonda va executant-se, sobre tot la delimitació de les noves voreres i alguns acabats de les “orelles” que faciliten els girs dels vehicles. També cal dir que esta pràcticament acabada la delimitació de la parada de l'autobús o l’eixida del carrer Cervantes, així com les voreres que la delimitaran en la part dels locals de la Policia Local o la Ferreteria Industrial el Siglo.

Les obres en el carrer del Clot de la Font permeten vore com serà la nova disposició d'accés a la carretera des d'aquest carrer, així com les noves voreres 

El projecte de la rotonda té com objectiu millorar el trànsit per Tavernes en la CV-50 - no oblidem que és una mitjana de 18.000 vehicles al dia els que la usen - en ser l'única carretera directa entre les Riberes i la Safor. I això es nota sobre tot en caps de setmana quan milers de vehicles es dirigeixen a la platja de Tavernes, Xeraco o Gandia, o altres de la Safor.