L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.591
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 65.454

divendres, 30 de juny de 2017

L'Ajuntament millorarà l'Ullal Gran i de les PenyetesL'Ajuntament de Tavernes ha aprovat el conveni de col·laboració amb la Diputació de València per a l'execució de l'obra "Recuperació ambiental de l'Ullal Gran i de les Penyetes".
 
L'objectiu d'aquesta actuació és millorar i donar un valor afegit als recursos naturals de Tavernes, i recuperar una zona que té un valor paisatgístic i mediambiental.
 
L’obra d’execució de recuperació ambiental contempla dragar l’ullal de les Penyetes per tal de traure tota la immundícia del fons i aconseguir que l'aigua brolle amb més quantitat i per tant que tinga una millora qualitat. L'actuació contempla també recuperar l'espai natural per a gaudi dels veïns, eliminar les espècies invasores, tant animals com vegetals, i recuperar-ne d'autòctones.
 
Igualment es contempla col·locar passarel·les per a accedir a una illa central on es construirà un observatori d’ocells, i així es connectaran també els dos ullals.
 
El regidor de Medi Ambient, Josep Llácer ha manifestat al respecte que el govern de Compromís continuarà treballant braç a braç amb de la Diputació per a defendre el nostre medi ambient. El conveni revitalitzarà l’Ull Gran i el de les Penyetes, que va patir un incendi l’any passat.
 
L'Àrea de Medi Ambient de la Diputació ha inclós aquestes zones naturals dins del programa d'espais degradats. En total, la inversió serà de 60.000 euros, dels quals el 80% serà la subvenció de la Diputació, i l’altre 20% eixirà de fons propis de l’Ajuntament.