L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 23 de juny del 2017

Baldoví: ‘El director de RTVE es comporta com un militant més del PP’


El portaveu de Compromís, Joan Baldoví,  al congrés espanyol ha intervingut avui en el debat d’una moció per a recuperar la independència de la corporació RTVE i el pluralisme en l’elecció parlamentària dels seus òrgans. 

Baldoví ha estat molt dur sobre la situació actual de RTVE. Un mitjà públic que considerava de referència, però que ha degenerat per l’intrusisme polític del PP.


‘Vostès s’imaginen que la nova directora de la televisió valenciana digués que vota Compromís, el Partit Socialista o Podem? S’ho imaginen? Això és el que ha fet el director de RTVE, que es comporta com un militant més del PP’, ha dit.

Baldoví ha titllat d‘infame’ la modificació dels òrgans per escollir el director de la corporació que el PP va fer en l’anterior legislatura. Segons ell, tenien un sol propòsit: ‘Dinamitar una RTVE independent, plural i neutral.’