L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.094
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 65.103

dilluns, 19 de juny de 2017

Tavernes suma 2 banderes Q de Qualitur a les ja aconseguides 2 banderes blaves i 1 Sender Blau


Tavernes ha rebut avui dos banderes Qualitur que reconeixen la qualitat de les nostres platges, la genèrica Platja de Tavernes i la Goleta. Aquestes distincions se sumen a les dues banderes blaves aconseguides per les nostres platges i a la distinció de Sender Blau per a la Ruta dels Sentits.

El regidor de Turisme de l’Ajuntament de Tavernes, Josep Llàcer, ha estat l'encarregat de rebre la distinció de mans de la directora general de Turisme, Raquel Huete, qui ha repartit els guardons als municipis valencians premiats. L'acte ha tingut lloc en  l’Hotel Sicània de Cullera.

El distintiu Qualitur és atorgat per l’Agència Valenciana del Turisme als ajuntaments i entitats que aposten per l’excel·lència, en matèria de qualitat, medi ambient i accessibilitat.