L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.701
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.274

dimarts, 27 de juny de 2017

Les actuacions incíviques amb el mobiliari urbà consten milers i milers d'euros a l'any
Alguna  gent no cuida ni respecta el mobiliari urbà de la nostra ciutat. Això és una llàstima perquè implica al cap de l’any destinar molts diners del pressupost i  recursos humans per a reparar, comprar i substituir el mobiliari i la infraestructura que trenca la gent incívica que no se n’adona – ni se’n vol adonar – que ix dels nostres diners, que ho paguem entre tots i quan més diners es destinen a eixe objectiu, menys diners hi ha per a altres coses.

El mobiliari urbà, cuidar-lo i respectar-lo, és cosa de tots i al cap de l’any són milers i milers d'euros els que hi dedica l’Ajuntament que es podrien destinar a altres coses. Condemnem les actuacions d’eixa minoria incívica - no és tota la gent qui actua així – alhora que demanem respecte al mobiliari urbà (papereres, contenidors, bancs, jocs infantils, senyals de transit, fanals.... ) perquè  Tavernes és cosa de tots.


¿O caldrà fer també campanyes, com la que veieu de la ciutat de Maó (Menorca-Ses Illes),  per recordar allò que és evident i que és de sentit comú? Seria interessant que l’Ajuntament informarà de quina ha estat la despesa dels darrers anys per tots aquests conceptes.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Si que estaria be saber que ens costa. I no sols açò, tabe el que val netejar despres de festes, com la nit de Sant Joan, la gent no te civisme.