L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.639
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 61.577

divendres, 16 de juny de 2017

Aquesta vesprada se celebra la XVIII Festa de l'Esport a Tavernes
La regidoria d'Esports de l'Ajuntament celebra a partir de les 19'30 hores la XVIIIa edició de “Festa de l´Esport” amb l'objectiu de distingir els esportes destacats de la ciutat en qualsevol modalitat esportiva. L'acte tindrà lloc a l’auditori de la Sala de la Cultura i comptarà amb la presència de les autoritats locals, presidides per l'alcalde Jordi Joan.

La Festa de l'Esport serà presentada pel periodista esportiu de la RTVV, Xavi Alberola i distingira enguany més de 130 esportistes, destacant a l'apartat de distincions “Especials”, l'homenatge a l’empresa “ Frutas Tono S.L.” per la col·laboració que ve prestant en les activitats esportives que organitza la regidoria d’Esports; a Juan Almiñana Armengol ( Traca)  amb motiu de la seua jubilació i per tota una vida dedicada com a conserge al Camp Municipal d’Esports; al que va ser jugador de futbol i internacional Salvador Escrihuela, conegut com a Quiles, per tota una vida dedicada a aquest esport  i a Eduard Llácer Gabarron, per la projecció dins del ciclisme a pesar de la seua joventut.
Cal destacar-hi les mencions honorífiques a l’equip de bàsquet infantil femení del C.B. Tavernes que s’ha proclamat campió de lliga i al seu entrenador Honori Gil Asunción i a Carla Magraner Bofí, en tennis.