L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 26 de juny del 2017

Ni cas, com si sentiren ploure


Ahir comentàvem la noticia que la policia local havia posat 80 denuncies per diversos incompliments de les ordenances, entre elles les que regulen l'abocament de fems i deixar trastos a la via pública.

Hi ha veïns a la nostra ciutat que tenen el mal costum de creure que els contenidors de fem domèstics són també els llocs on dipositar mobles, matalassos, bosses plenes de restes de poda de jardins i, fins i tot, bosses grans de lona plenes de mundícia de les obres en casa. Les fotos ens donen testimoni de l'aspecte que presentava avui una zona de la platja. 


 Però com se sol dir... predicar en el desert, sermó perdut. I és que hi ha gent que com si sentira ploure quan li diuen les coses. Està ben clar que en accions com aquestes no cal que ningú els diga que estan mal fetes. Però com si res... I després es queixaran si els enxampen i els multen.




1 comentari:

Anònim ha dit...

Hi ha que multar