L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.094
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 65.103

dijous, 15 de juny de 2017

Exposició dels alumnes de l'Escola Municipal de Pintura i Ceràmica a la Casa de la CulturaL'Escola Municipal de Pintura i Ceràmica ha inaugurat l’exposició anual de final de curs i que aprofita com a mostra del gran treball desenvolupat durant tot un any sota la direcció de la professora i directora Marga Ferrandis. La exposició es podrà visitar fins al pròxim dia 23 en el soterrani de la Casa de la Cultura.


L’acte el va iniciar la directora de l’Escola, Marga Ferrandis, i la regidora d’Educació, Bea Ferreres, que van repartir els diplomes a un centenar d’alumnes matriculats durant el curs 2016-2017.


L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, va visitar l'exposició previ a l'acte protocol·lari d'inauguració, al qual no va poder assistir-hi per motius d'agenda en les Corts Valencianes. Jordi Joan va estar xerrant i comentant aspectes del treball i del funcionament de l'escola amb els alumnes i la directora i va manifestar que "és un goig vore la qualitat artística que hi ha darrere de cada obra i l'esforç dels artistes locals" al temps que confirmava la implicació del govern de Compromís en aquesta activitat.