L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.701
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.274

dimarts, 27 de juny de 2017

Per avui dimecres s'esperen fortes ponentades i molta calor


El Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat ha emés un Butlletí d'Avís Especial amb informació de la situació meteorològica des de hui fins al dijous dia 29.

Per avui s'espera vents de ponent que poden arribar a 80 kms/h, temperatures elevades i tempestes seques, o siga tempestes de llamps sense pluges,  a l'interior de les terres valencianes que incrementa el risc d'incendis forestals i pot arribar a nivells extrems.

Per tal cal extremar les precaucions i recordar les prohibicions d'encendre focs i fer cremes prop de les masses forestals .