L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.639
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 61.577

diumenge, 4 de juny de 2017

Crema de la falla de la MarinaAquesta nit s'ha cremat la falla de la Marina, un monument elaborat a la manera tradicional amb llistons de fusta i que emulava la Torre de Guaita, amb la llegenda 100 anys en commemoració del centenari del nomenament de Tavernes com a ciutat.


Una representació de les falles de Tavernes, l'alcalde, Jordi Joan, amb regidors del consistori han assistit a la crema i han acompanyat a la fallera major de la ciutat, Carolina Perez, que ha estat l'encarregada d'encendre la traca que ha calat foc al monument, que s'ha fet de pregar pel ventet que bufava i que endarreria el camí de les flames.