L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dilluns, 26 de juny del 2017

Som a un mes de l’Iboga Summer Festival





D’ací un més la platja de Tavernes tornarà a ser el focus de la música Balkam, Swing, Ska, Gypsy, Electro-Swing, Ska-Jazz, DnB amb la celebració, per tercer any consecutiu i del 26 al 30 de juliol del l'Iboga Summer Festival.

L'organització ha tancat la programació i ha donat a conéixer els noms dels artistes que acturaran en aquesta edició, on destaca la presència de l'aclamat i reconegut director de cinema i músic Emir Kusturica al costat de la seua banda The No Smoking Orchestra, una de les més representatives de la música balcànica, que fa dels seus concerts una autèntica festa de color i alegria.

La presencia d’Emir Kustorika, una llegenda viva de la música dels Balcans, pot ser segurament un dels grans esdeveniment musicals de l'estiu, tant a Tavernes com al País Valencià. L’artista torna a Tavernes després del seu pas com a figura estel·lar en l'edició de l'any 2000 en el "Festival Sete Sois Sete Luas". 


Emir Kustorika destaca per la passió i la mestria en les creacions, però no només en la música sinó també en la faceta com a director de cinema essent l'únic que ha guanyat en dues ocasions la Palma d'Or del festival de Cannes. Potser els nostres lectors el coneguen més en aquesta faceta de director de cinema i amb pel·lícules com "Sjecas li se, Dolly Bell" (Te'n recordes de Dolly Bell?) LLeó d'Or del Festival de Venècia, o "El pare està en viatge de negocis" i "Underground" les dues Palma d'Or en Cannes, sense oblidar la comèdia  "El somni d'Arizona" rodada en Estats Units o "Gat negre, gat blanc".

També pujaran a l'escenari el grup francés Hilight Tribe, indiscutibles mestres de la Psicodèlia, la llegendària banda jamaicana Inner Circle, el mestre del Drum&Bass Benny Page, els enèrgics Dubioza Kolektiv, referents en l'escena Balkan-Rock, els mítics S.A.R. que actuen per primera vegada a l'estat i  l'original trio Too Many Zooz  creadors del seu propi estil: el Brasshouse i els vídeos del qual tocant en el metre de Nova York s'han fet virals ràpidament.

També podrem gaudir amb la banda holandesa Amsterdam Klezmer Band, instigadora del ball desenfrenat amb el seu particular estil Balkan, la prodigiosa rapera argentina Sara Hebe, el dj i productor Vandal, una eminència dins de l'escena Raggatek mundial, els experts en batibulls Russkaja–amb el millor del Ska, la Polka i la música tradicional russa o Alice Francis, que ens convidarà a viatjar a la dècada dels anys 20 amb el seu particular neo-swing.

A banda de la música que ofereix l'Iboga, el festival proposa tallers d'activitats i espais alternatius, decoracions temàtiques, destacables millores en tots els espais i components del festival i una gran quantitat de sorpreses per revelar.

Més de 30.000 assistents van passar per l'edició anterior, segons han indicat els organitzadors en un comunicat. 

1 comentari:

Anònim ha dit...

Moltes noticies musicals al poble. Banda, bandetes, Iboga, Orozco