L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 29 de juny del 2017

Catorze estudiants inicien pràctiques remunerades dins del programa "La Diput et Beca"


L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i regidors del govern municipal de Compromís han rebut avui de matí en el saló de plenaris de l’Ajuntament els 14 jóvens que viuran l’experiència d'acostar-se al món laboral durant els mesos de juliol i agost mitjançant practiques remunerades.

L’Ajuntament de Tavernes s’ha adherit al programa de la Diputació de València, La Dipu et Beca, per a donar la possibilitat de fer pràctiques remunerades a 14 jóvens, repartits en les àrees  d’animació ambiental, assessoria jurídica, biblioteca i documentació, turisme, sanitat i platja accessible, educació primària i educació especial.

L'Ajuntament de Tavernes i la Diputació destinaran els fons necessaris per a les cobertures d'assegurances i la borsa de beca que cada alumne rebrà durant les pràctiques: 500 € al mes, és a dir, 1.000 € per la totalitat de les pràctiques durant els mesos de juliol i agost.