L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 14 de juny del 2017

Tot a punt per a la Festa de l'Esport del divendres dia 16 a la Casa de la Cultura




Divendres que ve, dia 16, a partir de les 7’30 hores de la vesprada se celebrarà la XVIII “Festa de l´Esport” a l’auditori de la Sala de la Cultura organitzada per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament i que comptarà amb la presència de les autoritats locals. L’acte estarà presentat pel periodista esportiu de la RTVV, Xavi Alberola.



La Festa de l’Esports,  i dins de l’apartat “Especials”, retrà enguany un homenatge a l’empresa “ Frutas Tono S.L.” per la col·laboració que ve prestant en les activitats esportives que organitza la regidoria d’Esports; a Juan Almiñana Armengol ( Traca)  amb motiu de la seua jubilació i per tota una vida dedicada com a conserge al Camp Municipal d’Esports; al que va ser jugador de futbol i internacional Salvador Escrihuela, conegut com a Quiles, per tota una vida dedicada a aquest esport  i a Eduard Llácer Gabarron, per la projecció dins del ciclisme a pesar de la seua joventut.



La Festa de l’Esport distingirà enguany a més de 130 esportistes ( en la fotografia els nomenats el 2016), triats pels clubs als quals pertanyen, i que vol reconèixer el seu paper en la pràctica de les diferents modalitats esportives que es practiquen a la nostra ciutat.



Cal destacar-hi les mencions honorífiques a l’equip de bàsquet infantil femení del C.B. Tavernes que s’ha proclamat campió de lliga i al seu entrenador Honori Gil Asunción i a Carla Magraner Bofí, en tennis.