L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.701
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.274

divendres, 2 de juny de 2017

El "II Concurs Professional d’Arròs de Vigília" tindrà lloc el dilluns dia 5


L’Associació de comerciants i empresaris de la platja de Tavernes (ACEPLAT), en col·laboració amb l’Ajuntament de Tavernes organitzen el dilluns, dia 5, el II Concurs Professional d’Arròs de Vigília, és a dir, el popular "arròs de cigrons i panses" de Dijous Sant, un concurs que inclou també un concurs de postres que té com a ingredient bàsic la taronja.

El concurs s'inicia a partir de les 10 del matí, quan els participants cuinaran les cassoles que optaran a estar entre els tres millors plats que aconseguiran els premis de 800, 300 i 150 euros, respectivament. Les millors postres s’enduran un premi de200 euros, a més del trofeu i el diploma que rebran els premiats.

El regidor de Turisme, Josep Llàcer, ha remarcat l'aposta del govern de Compromís per potenciar la gastronomia típica de Tavernes i el turisme de qualitat amb la segona edició del Concurs Professional d’Arròs de Vigília. "Enguany presenta moltes novetats i un jurat d’excepció amb dos cuiners amb estrela Michelin. Us convidem a participar d’aquest esdeveniment que vol donar a conèixer la nostra platja, la nostra cuina i els productes típics de la nostra terra”.

El plat d'arròs de vigília puntuarà per degustació, vista i conformitat dels ingredients. El jurat encarregat de degustar i puntuar seran Manuel Alonso  de "Restaurant Casa Manolo"  (Daimús) 1 estrela Michelin, Miquel Ruiz del "Restaurant El baret de Miquel" (Dénia)1 estrela Michelin i Antonio López de "El camí vell "  (Alzira).

L’esdeveniment tindrà lloc al Restaurant Mediterrani que cedirà les seues instal·lacions als participants. A més, amb la finalitat de divulgar l'arròs de vigília al públic en general, es podrà veure el procés de cuinar dels equips en la cuina.

La comissió organitzadora del concurs demanarà als participants que incloguen el plat d'arròs de vigília de Tavernes en la carta dels seus restaurants i el descriguen com a tal en els dies de celebració de Setmana Santa, Pasqua o Quaresma. Per això, se'ls lliurarà el diploma de participació i elements de promoció que puguen usar-se com a publicitat en els seus establiments.


1 comentari:

La Cotorra de la Vall ha dit...

Sembla ser que algú, a les 4'05 hores del matí, no era encara acollit per Morfeu, o igual estava massa influït pel déu Baco o "col·locat" per alguna poció de Panoràmix.

Tant - o igual de tot un poc- que es mostra incapaç d'escriure amb el seu nom les crítiques personals que fa.

Bufat o "col·locat"? Siga com siga, incapaç de firmar les crítiques personals que fa, no pas crítiques de gestió política. Però estem disposat a publicar el comentari si ens el torna a enviar firmat amb nom i cognoms i ben demostrat: Sóc qui dic que sóc.
Si ten segur està del que afirma...

Ho farà?