L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimecres, 14 de juny del 2017

Presentació del llibre “Dones de foc/ Dones d’aigua”



Com havíem anunciat, ahir dimarts 13 de juny, a partir de les 20h es va presentar el llibre “Dones de foc / Dones d’aigua” de les poetes saforenques Adriana Serlik i Ana Isabel Llopis. L’acte s’ha celebrat a l’Espai d’Art que la creadora vallera Xaro Bonilla té ubicat al cèntric carrer Sant Francesc de Tavernes, el carrer la Taleca.
 

El poemari, amb una acurada edició de la novella editorial Tívoli, és el número 2 de la col·lecció “Tres i no res” i compta amb unes belles reproduccions a tot color de cinc dels gravats que l’artista Xaro Bonilla realitzà per a la sèrie “Ars Artis”.

La presentació ha anat a càrrec de la professora Rosa Magraner que ha destacat la bellesa de les composicions poètiques, així com de la part plàstica de la publicació, que també inclou un pròleg de Pura Maria Garcia i unes fotos de les autores.


 Un total de trenta poemes, quinze de cada autora, desgranen un conjunt de sentiments, imatges i complicitats entre amigues que comparteixen llaços d’estima, mampreses artístiques diverses, i vivències.

La veu d’Adriana, una poeta ja madura i experimentada, expressa magistralment els seus sentiments, les seues lluites i se’ns apareix nítida, rica en matisos, profunda i alhora amb una aparent senzillesa. El vers jove d’Ana Isabel, en aquesta que és la seua primera publicació, sorgeix de les seues vivències: l’amor, la pèrdua d’un germà estimat, l’espera del naixement d’una filla, la denúncia del maltractament a les dones... 


Un conjunt ben ric de paisatges íntims que les autores ens mostren i que han aconseguit commoure el públic assistent quan han estat recitats alguns poemes per part de la presentadora i de les pròpies autores.