L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.591
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 65.454

dissabte, 24 de juny de 2017

Faena feta no porta destorb 

La festa a vora mar i sobre l’arena de la platja s’allargava en alguns punts fins ben entrada la matinada. No cal ni dir que s’hi podien observar les deixalles de la festa, a més de les restes de les fogueres enceses al llarg de les nostres platges.


I com que són uns màquines, quan encara alguns es plantejaven d’anar al llit i el dia començava a voler clarejar, començaven les tasques de neteja pels xicots de FCC i la brigada agrària amb les màquines i al cap d’unes hores havien deixat la platja com si res hagués passat feia unes hores.

Fa uns moments les dues platges  i l’arena presentaven l’estat habitual de neteja, tal com podeu vore en aquestes imatges, les dues primeres de Platja de Tavernes i la tercera de la Goleta.