L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 15 de juny del 2017

L'Ajuntament millora el bany accessible i augmenta l'horari d'atenció del 16 de juny al 15 de setembre.


L'Ajuntament de Tavernes aposta per les platges accessibles i , com a prova, tenim el conjunt de millores que any rere any habilita en aquests espais especials per oferir un millor servei als banyistes amb diversitat funcional.

Una de les novetats d'enguany a les nostre platges ha estat la prestació del servei de salvament i socorrisme durant els caps de setmana del mes de maig i primera quinzena de juny. I un fet que l'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, considera més important encara: "tindre en marxa la platja accessible des del 16 de juny fins el 15 de setembre, quan abans només estava en juliol i agost. Per tant, les persones amb diversitat funcional podran gaudir del bany a la nostra platja amb companyia de professionals durant dues quinzenes més que ho feien abans".

Més i millors aparcaments
 El govern municipal de Compromís, tal como es pot vore en les fotografies que reproduïm, té a punt aquestes zones de platja accessible per a gaudi de les persones, on estaran ateses per personal especialitzat.

Serveis en la zona de bany

Les millores en la zona de bany s'acompanyen amb millores en les places on s'hi troben, amb places d'aparcaments específics per aquestes persones, serveis especials i una atenció personalitzada.