L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.701
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.274

dissabte, 24 de juny de 2017

Un gran espectacle el del correfoc de la colla Els Dimonis de Mislata 

Ahir a  les 23:00 hores la colla Els Dimonis de Mislata iniciava el correfoc seguint un trajecte que va anar des de la Plaça del Massalari  fins a la de la Safor.


Això implicava que enguany s’hi recuperava un trajecte habitual en altres ocasions, després que l’any passat el correfoc es fera a la zona de la Goleta en un intent d’anar alternant aquesta celebració en les dues platges valleres. Suposem que l’any que ve tornarà a la Goleta.

L’espectacle va estar seguit per molta gent que va acompanyar “els dimonis” i  va gaudir amb la festa. Us oferim unes imatges de la festa i també un vídeo.