L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dijous, 22 de juny del 2017

Sempre igual, i ara abocaments a parelles!!!



 

Una vegada més i de nou en dos zones del mur de defensa de la població. No anem a estendre’ns massa en explicacions:  són els fets de sempre i  deixalles, trastos, mobles, roba, fem... deixats en el lloc que no correspon. I amb la sort que mai  ningú no els veu tirar res.

La persona que ens ha enviat les fotografies diu que ha avisat pel seu compte al servei de neteja i li han assegurat que procediran de seguida a la neteja. Igual en aquest moments ja no hi ha res.

Tornem al de sempre: ¿el poble està brut o l’embruten alguns desaprensius? Després passa el que passa: amb la calor i amb uns dies només que passen els abocament, si damunt hi ha fem pel  mig, es converteixen en focus de rosegadors, insectes i demés.


I no són nomes trastos. Hi ha qui fa obres en sa casa i els enderrocs i mundícia els carrega en un vehicle i els tira al primer lloc que els ve de gust. Els de la foto són en una zona del Cambro, tocant el camí.

I preguntem: ¿una vegada carregats, no costa  la mateixa faena dur-los a l’ecoparc, com correspon? No sembla massa difícil de comprendre i més quan és un deure cívic dur-los allí.

I tornem al de sempre:  Tavernes i el seu terme municipal s’embruta a soles, o l’embrutem?

1 comentari:

Anònim ha dit...

Si no multen no hi ha arreglo