L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.094
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 65.103

divendres, 16 de juny de 2017

El Centre de Dia de menors d'inserció sociolaboral lliura els diplomes del curs

 
El Centre de Dia de menors d'inserció sociolaboral del Braç Treballador ha realitzat avui l’acte de fi de curs amb el lliurament de diplomes als jóvens que han participat en els tallers de perruqueria, fusteria i art. A l’acte han assistit l'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i la regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola.
 
Enguany, a banda dels tallers de fusteria i perruqueria habitual s'ha iniciat un nou taller d'art que ha tingut gran acceptació. Les educadores estan molt satisfetes d'allò que s'ha aconseguit amb l'alumnat despertant l'enginy i la creativitat. 
 
Aquests tallers són una eina per combatre l'absentisme i on la integració i el treball diari fan que l'objectiu de motivació i creixement dels joves els encamine novament a les aules o cap altres tipus de formació. 
 
L'Ajuntament aposta per la continuïtat i ampliació del ¨taller d'art, perquè ha despertat en els joves un món de coses positives i cal potenciar eixa creativitat.