L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dilluns, 26 de juny del 2017

Sense retencions en la rotonda i cues davant els semàfors


Ens han enviat dues fotografies preses dissabte  del trànsit de vehicles per la carretera comarcal.

L'autor és un veí d'un poble de la Ribera que té un apartament a la nostra platja i, va vindre a passar-hi el cap de setmana. Segons ens diu ja fa molts anys que estiueja al nostre poble, i com un valler més d'adopció segueix  l'actualitat i llig les noticies de Tavernes i, com no, també La Cotorra!

Ens confirma que aquest darrer mes ha estat prou pendent del que hem publicat nosaltres i altres blogs i també de tot el que s'ha dit per facebook sobre la rotonda. I ens assegura que porta anys i anys patint les retencions i cues dissabtes i diumenges davant els semàfors. 

I la seua sorpresa i ben agradable va ser quan va passar per la rotonda, sense problemes, amb el trànsit fluit i sense cap retenció, però...  van aparéixer només entrar en la zona del semàfors. Allí, amb el cotxe sense moure, va fer les dues fotos que ens ha enviat. Davant d'això, diu que ell creu que la mesura de la rotonda va a facilitar en bona mesura el pas per dins de Tavernes, com ho va comprovar.

Per la nostra banda recordar que l'objectiu de la rotonda és eixe: facilitar el pas, pacificar el trànsit i eliminar els semàfors.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

La redona que han fet d'enfront de la policia local no hi feia ninguna falta; sols calia regular adequadament el temporitzador dels semàfors i colocar (o activar) els sensors dels semàfors que donaven pas cap a la carretera.

Es igual que a l'encreuament de rosita on els temporitzadors estan malissimament regulats ja que el semàfor que dona cap a la carretera no para de posar-se verd formant així embussos en la carretera, i moltes vegades sense eixir cap cotxe pel polígon o un sols, lo qual indica que els sensors o estan estropejats o són inexistents.

No feia falta fer tant de gasto en la mini redona.

Anònim ha dit...

Si l'haguera fet el PP tot perfecte i meravellós.

Anònim ha dit...

Molt be el de les 19:31. Ingenier de camins, arquitecte, informatic... Pero tot en un. Carreteres no sap el que es perd!!!!!

Anònim ha dit...

d'acord amb el primer comentari: amb una correcta regulació dels semàfors no feia falta res més

Anònim ha dit...

D'acord amb el segon i tercer comentari.

Anònim ha dit...

El principal problema de la mini rodona és que no fa frenar els cotxes perquè la circumval·lació és mínima, la qual cosa provoca la impossibilitat de poder eixir del carrer Divina Aurora quan hi ha molt de trànsit, a excepció que trobes a algun bon samarità que et cedisca el pas. Sí que és més fluïda per als que circulen per la carretera però per als que s'incorporen...

Anònim ha dit...

Respecte al veí de la Ribera solament he de dir-li que si tants anys porta estiuejant a la nostra platja, ja s'haguera pogut aprendre algun camí alternatiu. Una salutació des de la rotonda fantasma del carrer Portalet!