L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 17 de juny del 2017

La XVIII Festa de l'Esport va ser un èxit total de participació i organització




La regidoria d'Esports de l'Ajuntament va celebrar ahir la XVIIIa edició de “Festa de l´Esport” a la Casa de la Cultura. L'objectiu d’aquesta festa que reuneix esportistes vallers i valleres de totes les modalitats és distingir i reconèixer el treball fet al llarg de tota la temporada.

L’acte va estar presidit per l’alcalde de la ciutat, Jordi Joan, acompanyat pel responsable d’Esports Josep Llácer, i altres regidors de la corporació. L’alcalde va recordar la implicació de l’Ajuntament en el esport, va indicar que s’està al costat de tots els esportistes i va remarcar que tenen tota l’ajuda possible per seguir practicant l’esport preferit. També va indicar la millora de les instal·lacions, citant com enguany s’ha canviat tot el sistema d’aigua calenta (calderes, canonades, etc) o les millores fetes en els camps esportiu de la Goleta a la platja.

L'alcalde va tindre un emotiu record de Quique Beltran, entrenador que ens ha deixat recentment, i a qui els assistents recordaren amb un fort aplaudiment que va durar alguns minuts. 

Panell confeccionat pel Taller d'Ocupació

Com ve essent habitual, l’auditori de la Casa de la Cultura va estar ple de gom a gom. En el vestíbul de la Casa de la Cultura lluïa un bonic panell confeccionat pels alumnes del Taller d’Ocupació anunciant l’acte i que va ser molt alabat pels presents.

Nominats especials

Especials i honorífiques

La Festa de l'Esport va ser  presentada pel periodista esportiu de la RTVV, Xavi Alberola i distingia més de 130 esportistes, destacant a l'apartat de distincions “Especials”, l'homenatge a l’empresa “ Frutas Tono S.L.” per la col·laboració que ve prestant en les activitats esportives que organitza la regidoria d’Esports; a Juan Almiñana Armengol ( Traca)  amb motiu de la seua jubilació i per tota una vida dedicada com a conserge al Camp Municipal d’Esports; al que va ser jugador de futbol i internacional Salvador Escrihuela, conegut com a Quiles, per tota una vida dedicada a aquest esport  i a Eduard Llácer Gabarron, per la projecció dins del ciclisme a pesar de la seua joventut.



Cal destacar-hi les mencions honorífiques a l’equip de bàsquet infantil femení del C.B. Tavernes, campió de lliga ( Lorena Martí Escrihuela, Anna Cantús Vercher, Julia Costa Palero, Carmen Dura Perís, Desiree Garcia Cuadros, Gemma Gascón Casanova, Gemma Gascón Casanova, Gemma Pereperez Escrihuela, Neús Talens Alberola, Andrea Caballero Vallejos iy Lorena Martí Escrihuela. Entrenador Honorio Gil Asunción)  campió de lliga i a la tenista Carla Magraner Bofí.



 Relació d’esportistes nominats 

Basquet:  Quique Company Vidal, Agueda Sala Bohigues, Sergi Alberola Sotoca, Neús Talens Alberola, Angel Pellicer Grau, Aitor Armengol Palomares, Amor Sala Alberola, Laura García Minguez, Joan Requena Alberola, Eva Grau Gómez, Hugo Llinares Martín, Lorena Martí Escrihuela, Martina Peña Tur i Denias Alberola Marín.


Atletisme: Angels Ferrando Sansaloni, Iker Clar Carnicer,Daniela Rodrigo Bordes, Didac Borrás Ripoll, Gema Magraner Talens, Pau Almiñana Hernández, Angela Casanova Peris, Vicent Gimeno Juarez, Borja Ortega  Savall, Paula Casanova Perís, Alexia Pedrós Vanet, Nerea Almiñana Perís, Jose Pla Alberola i Ana García Tortosa




Centre Excursionista: Salvador Rodriguez Sanchez i José Garcia Sanchez. 

Rugbi: David Kapanadze, Joel Vallejo Zamorano,Asier Redondo Martínez, Daniel Zanon López, Antonio Boch Almiñana, Rafa Blanco Vercher, José Alberola i Joaquin Pons Arroyo. 

Pilota: Pau Ferrer Sanfelix, Julia Clemente Canet, Josep Brines Espi, Blai Sala Bueso, Cristian Solanes Bascón, Jordi Ripoll Almiñana i Cati Bacón Porta. 

Karate-Do:  Lucia Grau Blasco, José Ruano Ruano, Nerea Prieto Romero,Laura Pellicer Gualde, Isabel Espinosa Tarazona i David Frasquet Andres.



Petanca: Juan Mascarell Alfaro Martínez  y Joaquín Bo Cucarella. 

U.E. Tavernes: Jaume Estruch Verdú, Carles Vercher Vercher, Carles Sancho Vercher, Luis Jerez Martínez, Luis Chova Ruano, Guillem Vercher Vercher i Joan Talens Torres. 

Colombicultura: Alex Rojas i Francisco Corbi.

Patinatge: Andreu Grau Gimeno, Daniela Franco Pardo, Celia Ausina Garcia, Aitana Franco Pardo, Alba Grau Gimeno, Mireia Torres Vercher, Soni Carla Suteu, Valentina Bosch López, Belen Ferris Escriva Fabiola  Ripoll Vercher i Irina Pont Brito.




Club de Tenís Valldigna. Carmen Lledo Blasco i Adriana Bo Palomares. 

Ciclisme: Oriol Olaso Altur, Vicent Beltran Sancho, Aitor Arlandis Agudelo, Pau Camarena Vidal, Lidia Llacer Gabarrón, Marc Sales Meseguer i Joan Llacer Gabarrón. 

Ath. la Vall. (Futbol) Josep Bono Grau. 

King Boxing Tavernes: Julia Cremades Escamilla, Aarón Enguix Escamilla, María Sansaloni, Dorian Peromingo Bastida i Nayeli Casado Cantos.



Centre Hipic: Maria del Mar Chova Gómez, María Ciscar Garcia, Rosa Dura Verdú, Vicent Manclús Tur, Cayetana Motilla Galiana, Julia Pallas Martínez, Marina Martí Blasco, Enrique Gónzalez EstruchFerran Vercher Magraner, Wenle Cheng, Candela Chover Gresa i Roger Camarena Chafer. 

Ciclisme BTT. José Gregori Catala i Joan Llinares Climent. 

Penya 04 Ferracost  (Futbol):   Josep Prats Elena.