L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.591
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 65.454

dilluns, 5 de juny de 2017

Tavernes guarda un minut de silenci en solidaritat a les víctimes de l'atemptat de Londres


L'Ajuntament de Tavernes havia convocat un minut de silenci a les 12 de migdia en solidaritat de les víctimes i condemna de l'atemptat terrorista que es va produir, la nit del dissabte, a Londres.
Un minut de silenci com a mostra de solidaritat i suport a les famílies de les víctimes i en defensa de la llibertat, la democràcia i la convivència.
Així l’Ajuntament de Tavernes s’ha sumat a la crida feta per la Federació de Municipis i Províncies per a expressar el rebuig davant aquest acte i la solidaritat amb familiars i víctimes.