L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.591
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 65.454

diumenge, 18 de juny de 2017

De dilluns a diumenge i de gener a desembre
Acceptem que passen la nit de festa, acceptem que es puga beure i menjar, acceptem que la gent jove es divertesca i més en cap de setmana....

Es poden acceptar moltes coses, sempre que es facen des del respecte al descans de les persones del veïnat, a les instal·lacions, al mobiliari urbà, a la sensibilitat a la neteja del municipi i més en concret del lloc on s’hi troben.

No es pot acceptar que el resultat final d’unes hores de passar-ho bé siga la imatge que ens ofereixen les fotos que ens han enviat, de la zona del mur prop del dipòsit de l’aigua. Tant poc que costa ficar-ho dins d’una bossa de fem i dipositar-ho a les papereres o contenidors, que els hi ha ben a prop.


I després llegirem els de sempre criticar i repetir el mandra que si el govern no neteja, que si ho té descuidat, que si això i allò... quan saben que no és així.

I un dia sí, l’altre també, des del dilluns fins el diumenge, de gener a desembre, ens trobem amb situacions com aquesta.  I ho repetim Tavernes no s’embruta a soles, l’embrutem. I damunt ho fem sense cap consideració.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ara que no tarden a netejar!
Que si no es posaran a dir q la part alta del poble esta abandona i patatin patatan....