L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.701
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.274

divendres, 23 de juny de 2017

L'Ajuntament i l'Associació Animalista volen recuperar l'antiga canera de la depuradora
L’Ajuntament, en col·laboració amb l'Associació Animalista de Tavernes, ha pensat a recuperar l'antiga canera de la depuradora de la platja. 


La noticia l’ha avançada l’alcalde Jordi Joan en el seu perfil de facebook i segons diu “el que volem és cedir aquest  espai a l'associació per a facilitar-los la seua tasca d'acollida i posterior gestió de l'adopció d'animals abandonats”. L’alcalde afirma que “el que realment ens agradaria és que tingueren menys feina de la que tenen” en al·lusió a la gran quantitat d’animals domèstics de companyia que són abandonats, algunes vegades acabats de nàixer, i dels quals l’associació se’n fa càrrec.