L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 28 de juny del 2017

Tavernes no es va oposar a incrementar el servei de taxis la Nit de Sant Joan




“Les afirmacions de l’Associació de Taxistes de la Safor són  falses.  L’Ajuntament mai s’ha negat a incrementar el servei de taxis la nit de Sant Joan” ha manifestat el regidor de Turisme, Josep Llácer. Això nega la versió publicada  per Las Provincias de que l’Associació de Taxistas de la Safor i Radio Taxi  “han criticado el trato recibido por los Ayuntamientos de Gandia y Tavernes. Ambos consistorios se negaron a dotar de un mayor servicio a estas poblaciones en la Nit de Sant Joan”.

Josep LLácer ha explicat que el dia 23 de juny, dia de la festa de la NIt de Sant Joan, l’Ajuntament va rebre una sol·licitud de la Generalitat perquè informarà sobre la possible autorització a la petició de l’Associació de Taxis de la Safor. “El document  indicava que si  no hi havia cap resposta , s’entendria la conformitat a ampliar el servei de taxis per a la nit de Sant Joan. “ L’ajuntament no va respondre,  cosa que implicava la seua autorització.

També ha deixat clar que Tavernes mai s’ha negat a incrementar un  servei i confirmava que, per esdeveniments especials de l’estiu, cas de l’Iboga o Medusa a Cullera, s’ha rebut una sol·licitud d’informació des de la Generalitat. Els tècnics preparen la resposta però el regidor ja confirma que, com l’any passat, també, enguany també s’informara favorablement  i es podrà  incrementar el servei de taxis durant els periodes de festivals i de més afluencia en la platja.

Josep Llàcer ha recalcat que “mai Tavernes s’ha negat a una ampliació del servei. Al contrari sempre que hem rebut una solicitud l’hem acceptada per donar el millor servei als veïns i turistes”.

Quatre àrees de servei de taxi independents a la Safor-Valldigna

La comarca de la Safor-Valldigna, segons la regulació aprovada pel govern del PP en  la Generalitat, està dividada quan al servei de taxis en quatre àrees: Una formada per 28 municipis menuts i que rep el nom genèric “Area Comarcal de la Safor” i altres tres àrees metropolitanes de les ciutats més grans Gandia, Oliva i Tavernes.

La llei aprovada pel PP prohibeix als taxis arreplegar  viatgers fora de la seua zona d'actuació, i els professionals del sector si no compleix poden rebre fortes denuncies.  Això vol dir que un taxi de Gandia, per exemple, pot arreplegar un passatger a Gandia i dur-lo a Tavernes, però el que no pot fer de cap manera es vindre a Tavernes de buit a carregar passatgers i dur-los a Gandia o a un altre lloc.  Això d’arrepleglar viatgers a Tavernes correspon als taxis de Tavernes.

Per fer  serveis especials en grans esdeveniments, com hem llegit al principi, cal un permís de la Generalitat que primer consulta als municipis. Com ha confirmat el regidor Josep LLácer,  l’Ajuntament de Tavernes sempre ha donat la seua autorització perquè en casos especials i esdeveniments, com Festivern o Iboga puguen també treballar taxis d’altres àrees.