L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimecres, 21 de juny del 2017

La Policia Local evita el robatori d’un camió en la zona de Marjaletes


La Policia Local de Tavernes va rebre ahir, a la una de la matinada, un avís d’un intent de furt d’un camió en la zona de Marjaletes de Tavernes, on solen estacionar aquests vehicles.

Una patrulla de la Policia Local va interceptar l’autor del robatori en el moment d’escapar, i aquest va intentar atropellar i va colpejar el vehicle policial que li impedia la fugida. Els agents van haver d’actuar i van usar les armes de foc apuntant a les rodes perquè corria perill la seua integritat física.

L’autor del furt va fer cas omís i va fugir, i es va iniciar una persecució en direcció a la platja per camins. En eixe moment, la Guàrdia Civil de Tavernes  s’hi va unir i el camió va envestir els dos vehicles, fet que va provocar danys materials greus.

Al final, els cossos de seguretat van aconseguir parar-lo i l’individu va fugir a peu per l’horta. Fins a les 4 de la matinada, juntament amb la Guàrdia Civil de Sueca, van estar buscant-lo, dirigits pel cap de la Policia Local de Tavernes i el tinent de la Guàrdia Civil que s'hi van sumar a les actuacions per a localitzar l’individu.

A hores d’ara la Guàrdia Civil investiga els fets i la possible identificació de l’autor.

La regidora de Seguretat Ciutadana, Llum Sansaloni, ha agraït l’actuació dels agents i la professionalitat de tots els cossos de seguretat que van aconseguir que es produïra l’abandonament del vehicle pels camins. “Per sort, no hem hagut de lamentar cap víctima personal i esperem localitzar l’autor dels fets”.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bé per les forces de seguretat.

Anònim ha dit...

Ara es doneu una medalla per fer la faeina que els toca.

Anònim ha dit...

Per que la gent ens conciencem de que no sols fiquen multes. I si es el cas sempre cumplixen amb la seua tasca. Enhorabona

Anònim ha dit...

Ho senc... però multes, multes no es que en posen moltes. Fa anys que sols serveixen per a fer la voluntat dels falleros. Ma blaneta? Vaga a la japonesa? Senc molt dir-ho, però el comportament dels que sols miren per ells eclipsen estes coses (tot i que crec que haurien d'haver sigut més contundents, més estant en alerta antiterrorista).

anonima ha dit...

Tu eres molt xulo.En una situacio en la que s'han tirat trets y s'han jugat la vida literalment,banalitzar o fer comentaris sarcastics en pareix repugnant.
La meva admiracio a la Policia local de Tabernes y a la Guardia Civil.

Anònim ha dit...

Doncs té raó, estan justament per això; i és la feina que els toca i aixina ho saben quan lliurement l'elegeixen.