L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 22 de febrer del 2022

Tavernes presenta una bona milloria en les dades covid que ens porten a xifres de finals de novembre.



Tavernes, per setena vegada consecutiva en les actualitzacions de la Conselleria de Sanitat, millora les dades covid-19 amb una reducció cada vegada més gran dels nous casos d'infecció, i com a correspondència també un nombre menor de casos actius i una IA que va a la baixa. També ho afavoreix que novament les persones curades són més que les infeccions
 
Cal dir que feia molt de temps, mesos, que no teníem aquestes dades, i que ens porten si fa no fa a les de finals de novembre.

Les dades d'avui representen una bona milloria amb només 24 casos d'infeccions (hem tingut actualitzacions fa un mes superior a les 300) que fa arribar el total de la pandèmia a 5.034 persones infectades.  Els casos actius, com hem dit, van en davallada i avui són 168 una xifra que encara no ens permet abaixar d'eixa IA menor de 500, i per tant no eixim en xifres del risc extrem. Millorem i bastant en la IA: ara tenim 974 quan, per exemple, a finals de gener era de 4.822 per 100.000 habitants els 14 dies.

De nou com a nota positiva les defuncions, que fa ja setmanes que no varia i es manté en 53.
 
La milloria i tornada a la normalitat es dóna a Tavernes a poc a poc, però si ens fixem en la gràfica superior i les dades que conté podem dir que millorem, i cal esperar que en poques setmanes la gràfica estiga pràcticament plana.
 
 


Resum de les dades d'avui segons l'actualització de la Conselleria de Sanitat 

 - Tavernes  

Casos totals durant la pandèmia: 5.034 (divendres eren 5.010)
Noves infeccions:  24 (divendres 35
)
Casos actius: 168  (divendres 234)
Persones curades des de l'última actualització: 90 (divendres 76)
Incidència Acumulada: 974 per 100.000 habitants (
divendres 1.356) 
Defuncions totals: 53