L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 16 de febrer del 2022

Falta només un dia: Demà comença a Tavernes la "Setmana Ciclista - Volta a la Comunitat femines"

Només falta un dia perquè, des de Tavernes, arranque el grup de ciclistes que participen en la  "Setmana Ciclista - Volta Comunitat Valenciana Dones", un esdeveniment esportiu que, com ací vam publicar, es va presentar el passat dimecres en la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport.
 
Amb prou seguretat demà dijous el centre de Tavernes bullirà al llarg  del matí amb el tràfec de les ciclistes dels 25 equips participants dels Estats Units d'Amèrica, Alemanya, Holanda, Unió dels Emirats Àrabs, Austràlia, França, Suïssa, Noruega, Itàlia, el Regne Unit, Bèlgica i Espanya, que participa amb 6 equips. També es faran notar centenars i centenars d'afeccionats i com no, de curiosos, que segurament acudiran a Tavernes per presenciar l'eixida d'allò que s'anomena "la serp multicolor", en aquest cas formada per 175 corredores que són les que està previst inicien la cursa ciclista a la nostra ciutat, un total de 13 equips World Tour del total de 14 existents.
 
Tot el referent previ a la cursa ja ho vam publicar el passat dimecres, quan explicàrem les primeres novetats i vam oferir els enllaços que ens havien servit per elaborar la informació que publicàrem per si era d'interés als lectors i lectores afeccionats al ciclisme.
 
Els enllaços amb tota la informació prèvia us els recordem perquè molta de la informació que contenen, sobre tot les etapes, continua essent vàlida tot per als afeccionats al ciclisme
 
I ja només ens queda per recordar que la competició de quatre dies comença demà dijous, dia 17, a partir de les 13'30  hores amb eixida des de la Plaça/Carrer Major per seguir per la carretera d'Alzira per a iniciar el pas per les comarques de la Safor-Valldigna, la Ribera Alta, la Costera i l'a Vall d’Albaida, amb entrada novament a la Safor-Valldigna i arribar a Gandia on serà la meta. Les ciclistes hauran superat dos ports de muntanya puntuables, el de Serra Grossa, de tercera categoria, que es coronarà en el quilòmetre 63, i l'alt de Barx, de segona categoria, a poc més de 14 quilòmetres de meta.
 
Gràfic de la 1a etapa del C.C. Escapada
 
 

La cursa té també l'al·licient de compar amb la presència de les millors corredores Internacionals, entre les quals es troben la danesa Cecilie Uttrup Ludwig, vencedora en 2017; la britànica Hannah Barnes, guanyadora en 2018; l'alemanya Clara Koppenburg, la millor en 2019, i la neerlandesa Anemiek van Vleuten, que és la vigent campiona.