L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 19 de febrer del 2022

PLE FEBRER 2022: L'Ajuntament sol·licita una subvenció a l'IVACE per millorar el Polígon El Pla

 

El ple de Tavernes va aprovar la proposta de la regidoria de Foment Local que dirigeix el regidor de Compromís, Josep Llácer, de sol·licitar una ajuda econòmica a l’Institut  Valencià  de  Competitivitat  Empresarial (IVACE) per dur a cap una inversió de millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en el Polígon El Pla (imatge superior).

La sol·licitat, com va explicar el regidor Josep Llácer en el ple ordinari d’aquest mes, es basarà en la resolució  de  21  de  gener  del  2022,  per la qual l’IVACE convoca ajudes per a projectes d’inversió en els serveis de  polígons i àrees industrials i enclavaments tecnològics, amb càrrec al pressupost de l’exercici 2022.


La regidoria de Foment ja disposa d’un projecte signat  per  l’enginyer  industrial  municipal  amb  la  denominació genèrica “Millora i modernització del polígon industrial El Pla”, amb un pressupost de 200.000,00 euros, IVA inclòs, i segons afirmava Josep Llácer en el ple “pensem que la subvenció pot ser de l’ordre del 80% de la quantitat a invertir”. Això implicaria una ajuda de l’IVACE de 160.000 euros, per la qual cosa l’Ajuntament adquireix el compromís de finançar de fons municipals la resta.

Josep Llàcer va explicar en el ple l’estat d’execució de les obres de millora realitzades en el Polígon el Pla l’any passat, del qual indicava que queda per acabar la part corresponent a la reurbanització de les voreres que donen a la carretera, perquè s’està pendent del permís de la Direcció General de Carreteres.