L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 25 de febrer del 2022

Tavernes millora en molt les dades covid-19, tot i que encara no eixim de la zona de màxim risc


Tavernes presenta novament una abaixada en les infeccions: avui en són 21 els nous casos, una xifra que ens du a les xifres d'inici del passat novembre, i amb un total acumulat que continua creixent de 5.055 casos totals en pandèmia.
 
L'abaixada d'infeccions, unida a que les persones curades continuen essent més que les que s'infecten, ens dóna com a resultat una abaixada dels casos actius i per tant també una baixada de la incidència acumulada, que avui arriba a 701, una xifra que no veiem tampoc des del mes de novembre, tot i que no ens permet deixar la zona de risc extrem.
 
Cal dir que per vuitena vegada consecutiva en les dades actualitzades de la Conselleria de Sanitat millorem les dades globals en covid-19 i es manté que les persones curades siguen més que les infeccions. Per exemple avui són 68 les persones curades, més del triple dels 21 casos nous d'infeccions.
 

Avui hem de lamentar una defunció, cosa que feia moltes setmanes que no es produïa, i el total de pandèmia queda en 54.

La gràfica superior ens mostra la tendència de les darrers setmanes i el resum des de desembre. Tot seguit us oferim les dades actualitzades d'avui i en comparació amb les del passat dimarts, l'altre dia de la setmana que Conselleria dóna xifres de les poblacions.

 
 

Resum de les dades d'avui segons l'actualització de la Conselleria de Sanitat 

 - Tavernes  

Casos totals durant la pandèmia: 5.055 (dimarts eren 5.034)
Noves infeccions:  21 (dimarts 24
)
Casos actius: 121  (dimarts 168)
Persones curades des de l'última actualització: 68 (dimarts 90)
Incidència Acumulada: 701 per 100.000 habitants (
dimarts 974) 
Defuncions totals: 54  (dimarts 53) 

Elaboració pròpia