L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 24 de febrer del 2022

Tavernes posa en marxa tallers de digitalització dedicats a la gent gran


La Regidoria de Serveis Socials i Gent Gran de Tavernes iniciarà el proper dilluns, 28 de febrer, els nous cursos de digitalització destinats a la gent gran del municipi perquè puguen aproximar-se i familiaritzar-se amb les noves tecnologies i amb les gestions diàries amb els bancs.

Gràcies als tallers, les persones majors de Tavernes aprendran a fer algunes de les gestions bancàries més quotidianes i les operacions amb els caixers automàtics, així com ensenyar-se a firmar digitalment un document o sol·licitar cita prèvia des del mòbil amb alguna entitat.

Els cursos, que tindran lloc en el Braç Treballador, es faran els dilluns i dimecres, del 28 de febrer fins al 23 de març, de 16 a 19 hores. Totes les persones interessades, han d’inscriure’s telefonant al 96 282 11 42. Les places són limitades i els i les participants hauran de portar els seus dispositius electrònics per a dur a terme els cursos de digitalització (telèfons mòbils, tauleta,…).

La regidora de Serveis Socials i Gent Gran, Noèlia Alberola, assegura que “aquest tallers, amb molt bona acceptació, ens permeten combatre la bretxa digital en les persones més majors i facilitar-les la integració en una societat on la tecnologia està cada vegada més present en tots els àmbits”.

Remés pel Gabinet de Premsa i Comunicació Tavernes (24/02/2022 15:48)