L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dijous, 10 de febrer del 2022

Convocada la sisena edició del concurs "Dibuixant per la Igualtat" dirigit a ESO i FP dels centres vallers


La Regidoria d’Igualtat i Dona de l’Ajuntament convoca una nova edició del concurs ‘Dibuixant per la Igualtat’. El certamen, que s’ha dut a terme des del 2016, té l’objectiu de fer front a la discriminació de gènere mitjançant la sensibilització i la implicació artística de la població més jove, amb una iniciativa que aposta per la creativitat i la originalitat per a conscienciar i posar en valor la importància de la igualtat i el respecte dins la nostra societat. (Imatge superior: alguns dels cartells presentats l'any passat).

La sisena edició del concurs està emmarcada dins de les activitats proposades per al 8 de març, Dia Internacional de la Dona. A més, la temàtica dels treballs serà al voltant de la celebració d’este dia tan important, que commemora la lluita històrica i incansable de les dones per a aconseguir drets i llibertats a fi de viure en una societat més igualitària.

 El concurs va dirigit a l’alumnat d’ESO i FP Bàsica de tots els centres educatius del municipi per tal de potenciar la participació d’este grup d’edat. Els treballs s’entregaran en format DIN A4, en paper o cartolina, i escollint la tècnica de pintura preferida (aquarel·les, llapis, clarions…). Al dors del treball s’haurà d’escriure la següent informació: nom i cognom, telèfon, edat, curs i centre educatiu al qual pertany. Sols s’acceptarà un treball per persona, el qual s’entregarà presencialment en el Braç Treballador (de 9 a 14 hores) fins al 25 de febrer.
 
El concurs comptarà amb 10 finalistes, que rebran un diploma d’agraïment per haver-hi participat, un guanyador i dos accèssits, que obtindran un obsequi. Per a escollir al o la guanyadora, es tindrà en consideració la creativitat, el tema tractat i l’originalitat del treball. El dibuix guanyador serà la imatge del cartell informatiu de les activitats del 8 de març de 2023.
 
La regidora d’Igualtat i Dona, Noèlia Alberola, ressalta que “any rere any la comunitat educativa i les i els més joves s’impliquen en gran mesura en esta iniciativa que, a través de l’art, consciencia i lluita contra la discriminació cap a les dones”.


Les bases del concurs ‘Dibuixant per la Igualtat’ es poden consultar a la pàgina web municipal.
 
 Remés pel Gabinet de Premsa i Comunicació Tavernes (10/02/2022  18:22)