L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 18 de febrer del 2022

Tavernes millora les dades Covid-19 per sisena actualització consecutiva


Tavernes, per sisena actualització consecutiva, millora les dades covid-19 amb una  reducció ben notable dels nous casos d'infecció si comparem amb les dades de fa només unes setmana, on també continua el fet que les persones curades són més que les infeccions i, com a fruit, tenim una nova baixada de casos actius i de la incidència acumulada (IA).

Les dades d'avui, que representen una bona milloria, ens porten més o menys a les xifres que teníem a finals de novembre principi de desembre. Ja feia mesos que no veiem aquesta situació favorable, tot i que res no ha acabat perquè encara es produeixen infeccions i la IA està més del doble dels 500, el llindar de màxim risc. 

Tavernes arriba avui a superar els 5000 casos durant la pandèmia, en concret 5.010 amb els 35 positius d'avui. Els casos actius van en davallada i avui són 234, una xifra encara alta però que segueix la tendència de les darreres actualitzacions d'anar a menys. Amb això la IA d'avui és de 1.356 i li donem un bon retall als 2.173 per 100.000 en 14 dies que teníem el dimarts passat. 

De nou com a nota positiva les defuncions, que fa ja setmanes que no varia i es manté en 53.

Continuem per tant i a poc a poc, i des de fa dues setmanes, amb una millora general de les dades Covid-19 a Tavernes.  La gràfica que obri aquesta noticia, amb l'evolució des del passat 1 de desembre, permet comprovar eixe bon comportament de fa ja quasi tres setmanes.
 
 


Resum de les dades d'avui segons l'actualització de la Conselleria de Sanitat 

 - Tavernes  

Casos totals durant la pandèmia: 5.010 (dimarts eren 4.975)
Noves infeccions:  35 (dimarts 44
)
Casos actius: 234  (dimarts 375)
Persones curades des de l'última actualització: 76 (dimarts 152)
Incidència Acumulada: 1.356 per 100.000 habitants (
dimarts 2.173) 
Defuncions totals: 53