L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 17 de febrer del 2022

Avui a les 13'30 hores i des de la Plaça Major comença la "6a Setmana Ciclista Valenciana - Volta a la Comunitat Fémines"


Ha arribat el gran dia per a tots els afeccionats al ciclisme!!! Tavernes acull avui l'eixida de la 6a Setmana Ciclista Valenciana - Volta a la Comunitat Fémines prevista a les 13'30 hores des de la Plaça Major. Per tal de facilitar els actes i activitats previs a l'eixida, cas de les presentacions oficials dels equips que començaran a les 11 del mati, queda tallat al trànsit i no es podrà estacionar entre les 9 a 14 hores el carrer Major i el carrer Metge Grau entre el carrer de la Carnisseria fins a l'Ajuntament..
 
La presentació anunciada a partir de les 11 permetrà conéixer la composició dels 25 equips participants dels Estats Units d'Amèrica, Alemanya, Holanda, Unió dels Emirats Àrabs, Austràlia, França, Suïssa, Noruega, Itàlia, el Regne Unit, Bèlgica i Espanya, que participa amb 6 equips. La presentació comptarà amb l'al·licient de conéixer les millors corredores Internacionals, entre les quals es troben la danesa Cecilie Uttrup Ludwig, vencedora en 2017; la britànica Hannah Barnes, guanyadora en 2018; l'alemanya Clara Koppenburg, la millor en 2019, i la neerlandesa Anemiek van Vleuten, que és la vigent campiona.

Gràfic de Club Ciclista Escapada

 

Primera etapa amb eixida a Tavernes

La primera etapa de la Setmana Ciclista arranca avui 17 de febrer a la una i mitja de la vesprada des de la Plaça/Carrer Major de Tavernes. En donar-se el tret d'eixida, les ciclistes aniran cap a Alzira per la carretera de la Barraca d’Aigües Vives, amb uns primers 40 quilòmetres bastant còmodes i amb el pas per municipis com Benimuslem, Alberic, La Pobla Llarga, Sant Joanet, Manuel o l'Ènova, a la comarca de la Ribera Alta.

La cursa seguirà per Torre de Lloris i Xàtiva, ja en la Costera, on el grup afrontarà el primer alt de la cursa, el Serra Grossa, de tercera categoria, que es coronarà en el quilòmetre 63. 
 
Una ràpida baixada portarà a les ciclistes fins a la Vall d'Albaida. Després de travessar Bellús, Benigànim i Quatretonda, la carrera s'endinsarà de nou en la Costera per Lloc Nou d’En Fenollet i Barxeta, on es disputarà un esprint especial abans de pujar l'alt de Barxeta en direcció a Simat. 
 
L'última dificultat del dia serà l'alt de Barx, de segona categoria, el cim de la qual estarà situada a poc més de 14 quilòmetres de la meta. Després de coronar Barx, les corredores hauran de gestionar una rapidíssima baixada per la Drova fins a Gandia, ja en la Safor, on estarà situada la línia de meta en l'avinguda República Argentina i després d'haver recorregut 114 quilòmetres coneixerem la primera líder de la carrera.


Podeu coneixer amb detalls totes les etapes de la cursa i el trajecte de cadascuna al següent enllaç