L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.417
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:4.916

dijous, 3 de febrer del 2022

L’Ajuntament sol·licita reunir-se urgentment amb la ministra Teresa Ribera per a cercar solucions a la regressió de la platja


L’Ajuntament de Tavernes ha sol·licitat formalment una reunió amb la vicepresidenta tercera del Govern d’Espanya i ministra per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, Teresa Ribera, per a transmetre-li de primera mà la situació insostenible que viuen les platges de Tavernes i reclamar solucions d’emergència a la forta regressió de la costa vallera.

El consistori demana una vegada més a les institucions competents en matèria de Costes que s’actue amb urgència per a preservar el litoral valler. A més, s’ha adjuntat un informe tècnic i gràfic sobre la situació actual de la platja de la Goleta, greument afectada pels últims temporals marítims que han ocasionat danys en diferents edificacions.

L’Ajuntament també ha demanat esta setmana audiència amb la Direcció General de la Costa i el Mar del Ministeri (a Madrid), a la Delegació del Govern i a la Direcció General de Ports, Aeroports i Costes per tal d’exposar de nou la problemàtica i demanar que s’actue quan abans en les platges de Tavernes. 


L’Ajuntament ja té l’informe tècnic amb què emprendrà accions legals contra els organismes competents

L’Ajuntament ja compta amb l’extens informe tècnic encomanat al catedràtic de Costes i Ports de la Universitat Politècnica de València, Vicent Esteban Chapapría, per tal d’acreditar les causes de la regressió de les platges de Tavernes i els perjudicis a nivell econòmic, social, turístic i ambiental que pateix el municipi degut a l’erosió de la platja i la falta d’actuacions de les administracions estatals.

L'informe tècnic serveix de suport per a emprendre accions jurídiques contra els organismes competents en matèria de Costes, un procés que ja s’ha començat a preparar des del consistori.


Remés pel Gabinet de Premsa i Comunicació Tavernes (03/02/2022 13:56)