L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

diumenge, 20 de febrer del 2022

Aclariment tot recordant el vuité manament...

 

El mes de juny del 2019, després de les eleccions municipals, canviava l’Ajuntament i canviava l’organigrama del govern de la ciutat, i on deixava d’existir el Gabinet de Premsa i Comunicació de l’Ajuntament, muntat l'anterior legislatura. 

El mes d’octubre del 2020, després de l’acord Compromís-PSOE, es modificava la composició del govern municipal i, entre altres canvis d’organigrama, es recuperava el Gabinet de Premsa i Comunicació de l’Ajuntament.  Tavernes havia estat 15 mesos sense cap informació oficial en el web i facebook municipal.

Una situació que no afectava ni afecta les publicacions al nostre blog:

-   - Entre juliol del 2019 i octubre del 2020, publicàvem un total de 1.867 articles referits a Tavernes.  En xifres aproximades, una mitjana de 124’5 articles al mes, o si voleu 4’1 al dia. No hi havia Gabinet de Premsa i Comunicació.   Tot era treball de l’equip del nostre blog.

 -     - Entre octubre del 2020 i  gener del 2022 (febrer no l’hem acabat encara), hem publicat un total de 1.982 articles referits a Tavernes. En xifres aproximades, una mitjana de 123’9 articles al mes, o si voleu 4'1 al dia. Unes xifres que són pràcticament iguals (hi ha alguna variació en les centèsimes, que hem arrodonit).

Cadascú que en traga les seues conclusions.  Recordem també que són vora 16.500 els articles publicats durant els 12 anys i 7 mesos de la nostra existència, un temps on sempre no hi havia Gabinet de Premsa i Comunicació ¿algú es pot creure, que és aquest mitjà oficial municipal, el Gabinet de Premsa i Comunicació, qui ens ha oferit i facilitat la informació?. Això és una fal·làcia, una mentira.

Molestem perquè els nostres articles argumentats, ben informats i contrastats són  un fre, una barrera a la manipulació i els “fake news” que es propaguen pel poble. Molestem perquè oferim una informació diferent, completa, veraç i contrastada. Es vol matar al missatger però, es diga el que es diga, no van a canviar en res l'esperit i el treball de l’equip de “la Cotorra de la Vall”.

I ara i ací volem manifestar el nostre respecte i aplaudiment el treball que es fa des del Gabinet de Premsa I Comunicació. Com a demòcrates, defensem la llibertat d’informació, perquè la informació és un dret de la ciutadania i s'ha de possibilitar accedir-hi  des de diferents mitjans, distintes visions, però sempre des de la veracitat i sense manipulacions. Com sempre ací hem fet.