L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 24 de febrer del 2022

L'ORATGE: Per fi les previsions apunten a pluja per a demà, tot i que no massa


Les previsions apunten a pluja per a demà divendres després que un embossament d’aire fred situat a les capes altes de l’atmosfera ens porte inestabilitat. Es preveu que l’embossament avance des del sud-est i ens afecte demà divendres, tot i que no s’esperen grans acumulats d’aigua, però almenys alleugeriran un poc la situació un poc.

Demà,  per tant, es preveu un dia amb cel ennuvolat i pluges en la major part del territori valencià, tot i que serà l’episodi plujós serà de molt poca durada, perquè s’espera que dissabte per la vesprada comence a clarejar i el cel quede ras ja per la nit i matinada de diumenge.

Demà hi haurà mala mar amb vent de gregal que l’alterarà, i tot apunta a una caiguda de les temperatures que en molts punts del territori valencià pot arribar als 10 graus.

Dissabte tindrem a principi del dia un oratge inestable i possibles ruixats en la costa, per millorar, com hem dit, a partir de la vesprada.

Diumenge eixirà el sol i pujaran les temperatures, i ens estarem a l’espera de vore com evoluciona l’oratge perquè podem vore’ns afectats a partir del dilluns per una altra DANA.

Elaboració pròpia