L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 12 de febrer del 2022

Robert Archer parla sobre Ausiàs March en una conferència d'avui a les 19 hores al monestir de Santa Maria de Valldigna. VÍDEO


Robert Archer, que està considerat el màxim expert internacional en la poesia i la vida d’Ausiàs March, i que és catedràtic emèrit del King’s College, imparteix avui una conferència al Reial Monestir de Santa Maria de Valldigna.   

La conferència, que tindrà lloc en l’almàssera monacal a partir de les 19 hores, serà una reflexió sobre el poeta i la seua vida a la mar i servirà per a presentar el treball conjunt efectuat amb el també poeta i mariner Tono Fornes sobre el paper de la mar i de la navegació medieval en l’obra d’Ausiàs March, una investigació que es publicarà aviat.

La pròxima conferència s’ha anunciat per al dia 12 de març, dissabte, que  serà el torn del catedràtic de la Universitat de València Ferran Garcia-Oliver que dissertarà sobre les relacions entre els senyors monàstics i els pobladors musulmans de la Valldigna durant l’edat mitjana.