L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 22 de febrer del 2022

Des d'avui no hi ha restriccions covid al País Valencià, excepte les derivades de l'us de la mascareta


Des de la passada mitjanit, les restriccions que hi havia al País Valencià derivades de la pandèmia de la Covid-19 han decaigut.

Des de les 12 de la passada nit el passaport/certificat covid ha deixat de ser obligatori per a accedir a l'hostaleria i locals de restauració, l'oci nocturn, gimnasos, cinemes, teatres i fins i tot els hospitals.

La Generalitat contempla que el certificat covid només continue essent obligatori a partir del pròxim 1 de març en residències de persones majors i vulnerables i en centres socials, per a la qual cosa demanarà l'aval del TSJ valencià.

També i des d'avui dimarts deixa d'haver-hi limitacions en les taules de l'hostaleria: ja no cal un màxim de 10 persones per taula, ni tampoc la separació obligatòria d'un metre i mig entre taules. Ara SÍ que es manté la prohibició de fumar a les terrasses o si no es pot mantindré prou distància entre les persones. 

Es manté la vigència de les normes que depenen de l'estat, com ara l'obligatorietat de l'ús de la mascareta en els espais interiors, en els col·legis per als alumnes i en exteriors si es donen aglomeracions, en esdeveniments i actes multitudinaris i sempre que no es puga mantindre la distància de seguretat.