L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 11 de febrer del 2022

Tavernes millora per quarta vegada consecutiva les dades covid-19

 


Tavernes, per quart dia consecutiu, continua millorant les dades globals de la covid-19. Continuem encara patint de noves infeccions, però no s'arriba al límit de les darreres setmanes i, de fet, avui baixem de 100 noves infeccions en una actualització, cosa que no passava des del dia 19 del passat mes de novembre. Tot i això, no estem encara lliures, perquè malgrat la millora la covid continua amb xifres bastant elevades a Tavernes.

La baixada de noves infeccions se suma a un excel·lent comportament de la xifra de les persones curades, avui 226, i això propicia la millora en forma de baixada de casos actius, que són 483, una xifra que no veiem tan baixa des del passat 5 de gener. I per tant, millora també en la incidència acumulada (IA) que en ser avui de 2.799 per 100.000 habitants els 14 dies, baixem del nivell del 3.000 i tenim una xifra que tampoc véiem des del 5 de gener, tot i que, essent realistes, continua cinc vegades i escreix per damunt dels 500 que marca el llindar de risc extrem. 

Els nous casos d'infeccions ens duen a un total de pandèmia de 4.931 vallers i valleres infectats i de nou una altra nota positiva en forma de les defuncions, que fa ja setmanes que no varia i es manté en 53.

Quasi ja podem afirmar que Tavernes ha començat la davallada de la sisena onada, però encara cal ser prudents i seguir les normes que indica sanitat. La gràfica, amb l'evolució des del passat 1 de desembre, permet vore el bon comportament de la covid-19 les darrers quatre actualitzacions de xifres. 
 



Resum de les dades d'avui segons l'actualització de la Conselleria de Sanitat 

 - Tavernes  

Casos totals durant la pandèmia: 4.931 (dimarts eren 4.853)
Noves infeccions:  78 (dimarts 123
)
Casos actius: 483  (dimarts 631)
Persones curades des de l'última actualització: 226 (dimarts 181)
Incidència Acumulada: 2.799 per 100.000 habitants (
dimarts 3.657) 
Defuncions totals: 53