L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 18 de febrer del 2022

L'Ajuntament ha atorgat 290.120 euros en ajudes directes a les entitats i associacions locals

  

L'alcalde de Tavernes, Sergi González, acompanyat dels regidors del govern municipal va firmar fa uns dies els convenis amb entitats i associacions relacionades amb els departaments municipals i regidories de serveis socials, esports, cultura, foment local...

La firma dels respectius convenis va tindre lloc en el saló de plens. Sergi González va explicar que l’Ajuntament de Tavernes dedicarà enguany un total de 292.120 euros en subvencions directes a entitats i associacions de la ciutat, una quantitat que s'aprova dins dels capítols del Pressupost Municipal de l'any en que s'atorguen.

L’alcalde ha destacat tant l’esforç econòmic com el compromís de l’Ajuntament amb les associacions de la nostra ciutat i bona prova d'això és que la quantitat per aquestes subvencions augmenten globalment any rere any. 
 
Sergi Gonzàlez va destacar la importància del "teixit associatiu,  fort i actiu, que treballa per fer de Tavernes una ciutat millor i cada vegada més integradora. Desitgem que este 2022 totes les associacions i entitats locals puguen dur a terme les seues activitats i tota la ciutadania puga ser partícip”
 
Per la nostra part, recordem que la quantitat directa destinada a les associacions i entitats queda complementada per una sèrie de conceptes en els quals els ciutadans no solem pensar massa, tot i que repercuteixen en les arques municipals, cas de les despeses de manteniment i millora de les instal·lacions i infraestructures que la ciutat posa a la disposició de les entitats perquè efectuen les seues activitats i que paga també l'Ajuntament.
 
 
 
 Remés pel Gabinet de Premsa i Comunicació Tavernes (17/02/2022 13:39)
 
 
Actualització: Relació de les subvencions 2022