L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 17 de febrer del 2022

L'Ajuntament signa els convenis d'ajuda a les entitats i associacions locals per valor de més de 290.000 euros

L’Ajuntament  va efectuar ahir de vesprada la signatura dels convenis de l’any 2022 amb les associacions, entitats, clubs esportius i ONG locals. En el saló de plens del consistori es van signar tots els convenis amb els representants de les entitats i associacions locals per tal de refermar el compromís d’enfortir el teixit associatiu del municipi i continuar treballant conjuntament en activitats i iniciatives que fan de Tavernes un poble viu
 
L'acte va estar presidit per l'alcalde de Tavernes, Sergi González, acompanyat en la firma dels convenis per les regidores de Serveis Socials, Noèlia Alberola, d’Esports, Lara Romero, de Cultura, Encar Mifsud, d’Educació, Fina Vercher, els regidors de Joventut, Miquel Tur, d’Agricultura, Emili Enguix, i membres de la corporació municipal. 
 
L’alcalde, Sergi González, va afirmar que “tenim un teixit associatiu fort i actiu que treballa per fer de Tavernes una ciutat millor i cada vegada més integradora. Desitgem que este 2022 totes les associacions i entitats locals puguen dur a terme les seues activitats i tota la ciutadania puga ser partícip”.

En total, l’Ajuntament de Tavernes ha signat 37 convenis per al 2022 per valor de més de 290.000 euros, amb la intenció de continuar donant suport al teixit associatiu valler.  
 
 Remés pel Gabinet de Premsa i Comunicació Tavernes (17/02/2022 13:39)