L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 8 de febrer del 2022

Tavernes millora per tercera actualització les dades Covid-19. A poc a poc, millorem

 


 Tavernes, per tercera actualització consecutiva, ens ofereix una millora en les dades globals de la covid-19. No és encara una situació per llançar les campanes al vol - continuem encara molt per dalt del risc màxim- però les dades són esperançadores i continuadores de la situació de milloria a poc a poc que veiem també en tot el País Valencià.

La baixada dels nous casos respecte altres vegades - avui en sumem 123 de nous- unit a un bon comportament de les persones curades, 181, dóna com a resultat eixa baixada que observem en els casos actius, 631,  i en conseqüència la baixada també en la incidència acumulada (IA) que en ser avui de 3.657 per 100.000 habitants els 14 dies continua molt per damunt dels 500 que marca el llindar de risc extrem. Però és positiu que des del dimarts de la setmana passada les actualitzacions ens donen millories en les xifres.

Amb els 123 casos nous d'avui arribem a un total de pandèmia de 4.853 vallers i valleres infectats i com a dada positiva indicar que una vegada més no hem patit cap defunció.

Com vam dir divendres, sembla ser que hem iniciat el camí de tornada a la normalitat tot i que siga a poc a poc. La gràfica amb l'evolució des del passat 1 de desembre permet vore el comportament de la covid-19 les darrers setmanes.

 


 
Resum de les dades d'avui segons l'actualització de la Conselleria de Sanitat 

 - Tavernes  

Casos totals durant la pandèmia: 4.853  (divendres eren 4.730)
Noves infeccions:  123 (divendres 134
)
Casos actius: 631 (divendres 689 )
Persones curades des de l'última actualització: 181 (divendres 218)
Incidència Acumulada: 3.657 per 100.000 habitants (
divendres era 3.993) 
Defuncions totals: 53