L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 23 de febrer del 2022

L'alcalde de Tavernes expressa les necessitats de Tavernes en el Fòrum d'Economia de les Comarques Centrals

 

"He tractat amb el conseller Arcadi España de la necessitat de comptar, dins de la variant de la CV-50, amb enllaços directes a la N-332 i l'AP-7. Considere que la trobada ha estat molt positiva perquè ens ha permés reivindicar un conjunt d’inversions i millores en les infraestructures i connexions de Tavernes, però que també afecten la Valldigna”  ens ha manifestat l’alcalde de Tavernes, Sergi González, després  de la seua participació ahir en el Fòrum d’Economia de les Comarques Centrals, celebrat al monestir de Sant Jeroni de Cotalba.

L’alcalde valler va mantindré una conversa personal i estesa amb el conseller Arcadi España (foto superior) on es va parlar llarg sobre la connexió de la variant vallera amb la nacional i l’AP7, i on el conseller es va comprometre a buscar les solucions adients a la connexió amb la nacional a la zona de Borderia.

 

Sergi González ens indicava que “hem posat Tavernes dins del mapa i dins del debat polític de les comarques centrals. Hem parlat no només de les necessitats de Tavernes, sinó també de la Valldigna en general, perquè la necessitat de millorar la mobilitat i les comunicacions avui dia són beneficis per a tots, per exemple per al sector de magatzem i exportació de taronja i fruits, o també com a potenciació del sector turístic i dels nostres valors mediambientals i històrics. Tenim un conjunt de necessitats, que són comunes a tota la Valldigna i d'això hem parlat i li hem plantejat al conseller”.

 


Per a Sergi González “és important posar en comú les necessitats dels municipis i teixir sinergies que fomenten la vertebració del territori de les Comarques Centrals, i per això cal una estreta i ferma col·laboració entre les administracions.  En el cas de Tavernes, eixa ajuda i col·laboració és clau per a dur endavant projectes que ja estem executant de mobilitat sostenible com el Camí Natural de l'Antic Trenet, o abordar reptes de futur en matèria de turisme, ocupació, comerç o medi ambient".

L’alcalde de Tavernes ha participat en el Fòrum d'Economia de les Comarques Centrals juntament amb els alcaldes d’Alcoi, Gandia i Xàtiva, en un acte que ha comptat amb la presència del conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, el president del Consorci de les Comarques Centrals, Roberto Granero, la presidenta de la Mancomunitat de la Costera, Maria Josep Tortosa i el vicepresident de la CEV, Juan Pablo Tur.