L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 19 de febrer del 2022

Anit les falles valleres van celebrar la tradicional "Nit d'Albades". Vídeo

Ahir per la nit va tindre lloc la tradicional "Nit d'Albades" que va començar, com és tradicional, a la porta de l'Ajuntament a la plaça Major, on van acudir les fallers majors i presidents, així com molts fallers i falleres vallers. L'acte es va estar presidit per l'alcalde Sergi González, president nat de la Junta Local Fallera Local, i que va estar acompanyat de la regidora Encar Mifsud, responsable de festes, entre altres regidors del municipi. 

 

Anit va ser una nit molt especial després de les restriccions dels anys passats per motiu de la pandèmia covid, i per tant podem assegurar que va ser una nit especial on el cant tradicional de les "albaes" unit a la música de la dolçaina i el tabalet van arribar molt al fons de tots els presents, que es van emocionar en sentir els versos dedicats a la Fallera Major de Tavernes, Cristina Martí, a la seua Cort d’Honor i a les falleres majors i presidents de les sis falles valleres. 

  

 I de nou, tot un privilegi contar amb la presència, un any més a Tavernes, d'uns grans "cantaors" com Toni Guzman i Marian Salido, un especial versaor com "Josemi Sánchez", i com no acompanyats de la música de dolçaina i tabal dels nostres incondicionals Dolçainers de la Valldigna.

 


 

Després de l'acte de la plaça Majors, es va iniciar un recorregut pels casals seguint l'ordre de Cambro, Passeig, Portal, Dula, Prado i Via.

Nota: Algunes fotos estan tretes dels facebooks de la falles