L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 4 de febrer del 2022

Serveis Socials prepara tallers per familiaritzar els majors en tramits "on line", operar en un caixer o usar el certificat digital

 
 
La regidora de Serveis Socials, Noe Alberola, de Compromís ha confirmat que al llarg del mes de febrer es realitzaren tallers per familiaritzar els majors en els tràmits "on line" i de certificat digital per pal·liar els efectes de la bretxa digital. La regidora ha confirmat també que des de l'Ajuntament es treballa perquè "les entitats financeres ubicades en la ciutat donen un tracte digne i empàtic als nostres".
 
Noe Alberola ha assenyalat al respecte que "mentre apleguen les respostes/solucions de les entitats financeres per atendre els nostres majors de la forma que desitgen i mereixen, des de Serveis Socials els oferim les ferramentes que cal per tal de fer front a la bretxa digital", d'ací la programació de nous tallers amb aquest objectiu des de Serveis Socials.
 
La regidora ha anunciat que el govern municipal presentarà en el pròxim mes de febrer una moció reivindicativa exigint eixe tracte als majors i que "durant aquest mes durem a terme jornades de digitalització, per familiaritzar als majors que tinguen aquesta inquietud en poder realitzar tràmits on line i amb el certificat digital, així com les nocions bàsiques per operar mitjançant un caixer (les passes que han de fer), i de la banca on line".
 
 
 
Aquestes actuacions cal recordar que no serien les primers que impulsa la regidora Noe Alberola des de la regidoria de Serveis Socials, on aquests darrers anys s'ha dut a cap formacions en informàtica i digitalitzacions mitjançant el programa  "Un paraigua de Vida per a la Gent Gran", on reberen un curs per poder utilitzar el mòbil, tauleta tàctil o qualsevol aparell en xarxa, (fotos de la notícia) un recurs que va ser de gran utilitat i va donar molta vida als majors durant la pandèmia.
 
"Reclamem un tracte digne de les entitats bancàries i l'exigència d'una atenció propera i personal, però també els oferim un recurs per a combatre eixa indefensió. El món avança, però no hem d'oblidar que no ho fa amb les mateixes condicions per a totes i tots" ha indicat la regidora de Compromís.