L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 16 de febrer del 2022

PLENARI FEBRER 2022: La història es repeteix en el ple o cent mentires no faran mai una veritat, per molt que les diga el PP


Polèmica en el ple per unes afirmacions de la portaveu del PP sobre l’edifici de la Policia Local, que assegurava que “ens ha generat sobrecostos innecessaris de milions d’euros. Un “déjà vu” de la portaveu del PP sense credibilitat perquè no demostrava amb documents les xifres que, per cert, ja li foren rebatudes en el ple de febrer del 2019, fa tres anys, on se li va demostrar que eren falses i lluny de la realitat.

El “déjà vu" d'enguany canvia de protagonistes: Si aleshores va ser el regidor Perfecto Benavent qui va demostrar amb pèls i senyals la falsedat de les xifres, en la sessió de dilluns, va ser Josep Llàcer qui li deia que d'això res, que de “sobrecostos innecessaris de milions d’euros”, res de res i només hi havia una millora del servei i millor ús dels recursos municipals perquè amb els diners que pagava el govern del PP per dos serveis, Compromís ara n’ofereix tres i, a més, amb millors condicions de local i més efectivitat de cara la població.

Si recordem, fa tres anys la portaveu del PP va afirmar en el ple que Compromís havia gastat més d’1 milió d’euros en el local de la Policia Local. Perfecto Benavent (ple de febrer del 2019) va mostrar les xifres d'Intervenció en la sessió per a demostrar que la quantitat era 143.697’37 euros, molt lluny i deu vegades menys del "més d’un milió” que ella havia dit. I va explicar que la portaveu del PP havia sumat 7 vegades cada quantitat, una per cada control dels 7 que passa qualsevol despesa/factura municipal per a pagar-se.  

 

El PP pagava 2.700 euros cada mes pel trasllat de vehicles amb la grua i el dipòsit al Massalari, i Josep Llàcer explicava que això es paga ara, però... es paga no com abans només pel servei de grua i dipòsit, sinó que ara inclou el lloguer de l’edifici de la Policia Local.

I Llàcer recordava que mentre el dipòsit contractat pel PP estava a kilòmetres del poble, i calia anar al Massalari a arreplegar el cotxe, ara això no passa perquè el dipòsit està dins del poble. Una altra millora és que amb els mateixos diners es llogat un per als 50 agents de la Policia Local que deixen d'estar sense espai i repartits per tot l’edifici de l’Ajuntament. Ara  tenen un local de més de 800 metres per a usos administratius i magatzem, amb una superfície exterior de 230 m per aparcament de vehicles policials i una altra zona tancada que fa de dipòsit, a més d'estar amb accés directe a la carretera i això millora molt el servei, sobre tot en casos d’emergència.

I si parlem de sobrecostos.... a Tavernes els únics fora de lloc són els derivats de l’aparcament construït pel PP,  que va destrossar el Passeig, i el poble va haver de pagar sobre 2 milions pel cost de l’obra a l’empresa que ho el va abandonar. I podríem sumar la piscina que es va adjudicar amb un preu però ja vorem el final que costa per culpa de la seua mala gestió en l'adjudicació a una empresa insolvent, o també el cost de la mota del Vaca que el poble pagarà per haver construït a Vergeret de manera irregular per no dir el cost de les seues dietes com a regidora... per a fer què?

La intervenció del regidor Llàcer al respecte