L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 6 de juny del 2017

PLENARI JUNY 2017: L'Ajuntament ret un homenatge a Juan Almiñana Armengol "Traca"





El consistori de Tavernes va retre en el plenari de maig un homenatge a Joan Almiñana Armengol “Traca” amb motiu de la seua jubilació com a treballador de l’Ajuntament.

Joan Almiñana, més conegut com a “Traca” ha estat el conserge responsable de les instal·lacions esportives durant molts anys, pràcticament tota la seua vida laboral, on no ha tingut mai hores per atendre a tots  i per això és una persona molt coneguda i molt apreciada, sobre tot en el món esportiu.


Tal com reconeixien els grups municipals en la seua intervenció, Joan Almiñana ha estat una persona que s’ha desviscut per tots els esportistes, ha ajudat a tots els equips esportius que han realitzat activitat en el Camp d’Esports i és rar que existesca una persona, de Tavernes o de fora, que haja fet esport en les instal·lacions municipals que no siga amic seu o conserve un bon record.


L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, li va lliurar una placa commemorativa d’aquest, i després va posar amb la seu dona junt a tota la corporació municipal.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona Traca. S'ho mereix.

Jordi "Coco" ha dit...

Molt merescut. Un 10 de persona