L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 30 de juny del 2017

L'Ajuntament habilita 7.000 metres quadrats com a nous aparcaments en la platja


El govern de Compromís ha ampliat l’aparcament del sector 6 de la platja de Tavernes, una actuació mitjançant la qual s'habiliten 7.000 metres quadrats més per a dedicar-los a aparcament i millorar els serveis públics de la platja.

Aquest aparcament es troba en el sector 6 de la platja de Tavernes, al costat de l’església, i amb aquesta ampliació es  disposarà d’11.000 metres quadrats per solucionar els problemes d'aparcar en l’avinguda de la Marina, una circumstància que millora els serveis de la platja de Tavernes.

Aquests treballs es complementa amb la neteja de diversos espais que  l’Ajuntament disposarà per a l'ús als veïns i estiuejants. 

Cal recordar que l'’any passat el govern municipal ja va habilitar un nou aparcament gratuït en la platja de Tavernes de 3.000 metres quadrats, amb accés pel carrer Illes Balears, al costat de l’avinguda de la Marina. Totes aquestes a actuacions tenen com a objectiu dotar la nostra platja de llocs adequats i així que els residents i turistes puguen deixar els seus vehicles sense problemes i així descongestionar l'avinguda.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Compromis trebaillant per tots. Estic en la platja i ve molt be els aparcaments nous.

Unknown ha dit...

El de la Barraca Paellera l'han tancat. Algun motiu? Si habiliten 7.000 y inhabiliten altres tants...

La Cotorra de la Vall ha dit...

Si l'han tancat, segurament serà perquè els propietaris dels terrenys no han volgut cedir-los a l'Ajuntament per a eixa finalitat. Majorment els terrenys habilitats d'aparcament són particulars, i moltes vegades es cedeixen a canvi de que l'Ajuntament faça la neteja i habilite el terreny.
No tot és arribar i carregar...

Anònim ha dit...

El de la barraca paellera 7000 m2????.
Eeeh!!!. Que la multiplicacio va ser de pans i peixos, no de m2!!!

Anònim ha dit...

Si al govern havera manat el psoe, de segur que el propietari del de la barraca l'havera cedit veritat NI o NO

Anònim ha dit...

No soc massa creient. Pero gracies a Deu el Govern No es del ppsoe